חב''ד כל הלב לכל אחד
תרומה | לימוד יומי | חנות | בתי חב"ד | צור קשר
זמנים נוספים שקיעה: 19:48 זריחה: 5:45 כ"ט בתמוז התשפ"ו, 14/7/26
חפש במדור זה
אפשרויות מתקדמות
הודעות אחרונות בפורום

שאלות אחרונות לרב

(אתר האינטרנט של צעירי אגודת חב"ד - המרכז (ע"ר

יש חדש

מדורים נוספים
שיחת השבוע 1882 - כל המדורים ברצף
מופת של מסירות נפש
יש חדש
מותניים, נעליים ומקלות
המכות המכריעות
נלקח ממנו ה'אני'
המשותף לשתי הגאולות
התפילה נענתה כעבור שנה
רציתי לשאול
שאלות בפדיון הבן
מסע בעקבות המנוע המנהיגותי

מנהגי יום ההילולא

ביום רביעי, י' בשבט, יחול יום ההילולא של הרבי הריי"צ (רבי יוסף-יצחק שניאורסון) מליובאוויטש, שנסתלק בשנת תש"י (1950). זה גם יום התחלת נשיאותו של חתנו, הרבי מליובאוויטש. נהוג לעלות בשבת זו לתורה, וכדי לאפשר לכל הקהל לעלות, עושים מנייני קריאה נוספים. ביום שלישי לפנות ערב מדליקים נר נשמה. בבוקר יום ההילולא נותנים צדקה קודם התפילה, ואחריה כותבים 'פדיון נפש', מכניסים אותו לאחד מספריו של הרבי ומשגרים לציון הקדוש (דוא"ל: [email protected]. פקס': 0017187234444). ברחבי הארץ מתקיימים אירועים והתוועדויות לציון יום גדול זה.

תרומה ל'רשת'

הרבי מליובאוויטש קרא לתת ביום ההילולא י' בשבט צדקה למוסדות הרבי הריי"צ. רשת החינוך של חב"ד, המפעילה עשרות בתי ספר ומאות גני ילדים, נקראת 'אהלי יוסף יצחק', על שמו של בעל יום ההילולא. זה הזמן להרים תרומה: charidy.com/reshet.

מפגש בוגרים

מפגש ארצי של בוגרי בית הספר למלאכה בכפר חב"ד יהיה אי"ה ביום שלישי, ט' בשבט (31.1), מהשעה 6 בערב. פרטים אצל הרב משה אדרעי, טל' 0547770713.


 

     
תנאי שימוש ניהול מפה אודותינו כל הזכויות שמורות (תשס''ב 2002) צעירי אגודת חב''ד - המרכז (ע''ר)