חב''ד כל הלב לכל אחד
תרומה | לימוד יומי | חנות | בתי חב"ד | צור קשר
זמנים נוספים שקיעה: 19:25 זריחה: 6:05 א' באלול התשפ"ו, 14/8/26
חפש במדור זה
אפשרויות מתקדמות
הודעות אחרונות בפורום

שאלות אחרונות לרב

(אתר האינטרנט של צעירי אגודת חב"ד - המרכז (ע"ר

דף הבית > חדשות
מדרום אפריקה לילדי שדרות: משחקים וחבילות שי

מטה "צעירי חב"ד למען נפגעי הטרור" ממשיך במאמצי הסיוע למען שדרות: השבוע הועברו עשרות ערכות שי מכובדות עם משחקים לילדי שדרות. בין הילדים ששמחו לקבל את המתנות היה ילד קטן בגיל 3 שביתו נהרס קליל מפגיעת קאסם. הוריו שמחו לראות את בנם הקטן מחייך בהנאה ומשחק במשחקים החדשים והודו בחום לחב"ד על היוזמה הברוכה. בתוך כך, נמסר כי בימים אלו מתקיים מבצע נרחב של חלוקת ספרי 'חת"ת' המאגד את חמשת חומשי התורה, ספר התהלים וספר ה'תניא'. הרבי הבטיח כי הלימוד בספר מביא ברכה והצלחה רבה.

מאת: שרון גושן
ט"ז בתמוז התשס"ז 18:00 (02/07/07)

מטה "צעירי חב"ד למען נפגעי הטרור" בראשות הרב מנחם קוטנר ממשיך במאמצי הסיוע למען שדרות: השבוע הועברו עשרות ערכות שי מכובדות עם משחקים לילדי שדרות. את הערכות חילקו צוות בית חב"ד בשדרות לילדי העיר, שהשתתפו בתוכנית ההפעלה במתקני הגי'מבורי של בית חב"ד.

בין הילדים ששמחו לקבל את המתנות היה ילד קטן בגיל 3 שביתו נהרס קליל מפגיעת קאסם ואילו הילד עצמו ספג רסיסי זכוכית על גופו ובדרך נס יצא בפגיעה קלה בלבד. הוריו שמחו לראות את בנם הקטן מחייך בהנאה ומשחק במשחקים החדשים והודו בחום לצעירי חב"ד על היוזמה הברוכה.

מטה "צעירי חב"ד למען נפגעי הטרור" הביע את תודתו לארגון ד.י.בו.ט. מהקהילה היהודית בדרום אפריקה על המשלוח המכובד ששימח את ילדי שדרות.


ספרי חת"ת לתושבי העיר לשמירה והצלה

קבוצות נשים חסידות חב"ד שלחו לבית חב"ד בשדרות עשרות עותקים של ספר ה'חת"ת' - המאגד את חמשת חומשי התורה, ספר התהלים וספר ה'תניא' שהוא ספר היסוד לחסידות חב"ד. הספר מיועד ללימוד יומי של שיעורים ב-3 ספרים הנזכרים, לימוד שיש בו סגולה לברכה והצלחה. משלוח הספרים נועד לעודד ולחזק את תושבי שדרות. בין התורמות הנכבדות: תלמידות בית הספר היסודי והתיכון 'בית רבקה' בכפר חב"ד.

קבוצות נוספות של נשות חב"ד ממקומות שונים בארץ החלו לאסוף תרומות של ספרי חת"ת על מנת לחלקם לתושבי העיר מוכת הטילים.

מנהל בית חב"ד השליח הרב משה זאב פיזם אומר שיש חשיבות רבה בחלוקת הספרים. לדבריו, התושבים רואים בספר סגולה לשמירה והצלה והדבר מחזק את חוסנם הרוחני ואת המוראל הכללי שלהם. כמו-כן נתרמו מאות עותקים של מקרופילים של ספר ה'חת"ת' לנשיאה בכיס.


הרב פיזם והרב קוטנר עם ארגזי המשחקים


ילדי שדרות נהנים מהמשחקים


הרב פיזם מעניק ספרי חת"ת לאם ובנה בשדרות




 

תנאי שימוש ניהול מפה אודותינו כל הזכויות שמורות (תשס''ב 2002) צעירי אגודת חב''ד - המרכז (ע''ר)