(אתר האינטרנט של צעירי אגודת חב"ד - המרכז (ע"ר |
 |
|
 |
| דף הבית > חדשות |  | | לא רק בתאילנד: בית חב"ד במכללת ספיר |
|  | ה'שליח' החדש במכללת ספיר, הרב יאיר רוזנטל, הוא בוגר ישיבת נחלים שהצטרף לחסידות חב"ד, ונודע כאישיות תורנית בעלת שיעור קומה וכמי ששם לנגד עיניו את השאיפה לחבר חלקים רחבים בציבור למסורת ולערכי היהדות
 כ"ו בשבט התשע"ד (27/01/14) |  | צעירים ישראלים רבים מכירים את בתי חב"ד מטיוליהם במזרח הרחוק. אבל יותר מ-300 בתי חב"ד פעילים כאן, בארץ, ממטולה ועד אילת.
עכשיו עלה סניף חדש על המפה: במכללה האקדמית ספיר הסמוכה לשדרות, בה לומדים כ-10,000 סטודנטים.
לפני כשלושה חודשים עברו להתגורר בעיר הרב יאיר רוזנטל ואשתו, וכבר יצרו קשר חם עם סטודנטים רבים והפעילות תפסה תאוצה.
פעילותו של הרב רוזנטל נעשית במסגרת בית חב"ד בשדרות, אותו מנהל הרב משה-זאב פיזם. הרב רוזנטל הוא בוגר ישיבת נחלים שהצטרף לחסידות חב"ד, ונודע כאישיות תורנית בעלת שיעור קומה וכמי ששם לנגד עיניו את השאיפה לחבר חלקים רחבים בציבור למסורת ולערכי היהדות.
.JPG)
הרב יאיר רוזנטל (קיצוני משמאל), ערב צאתו למכללת ספיר. |
|
|  |  | |
|
|
|
 |