(אתר האינטרנט של צעירי אגודת חב"ד - המרכז (ע"ר |
 |
|
 |
| דף הבית > חדשות |  | | הפצוע אנוש בירך "הגומל" והודה לחב"ד |
|  | סעודת הודיה מרגשת התקיימה השבוע, ונטלו בה חלק עשרות אנשים: חלקם בני משפחה, אחרים אנשי צוות רפואי. השמחה הבלתי מוסתרת עסקה באדם אחד, שנפצע לפני שנה בפיגוע הטרור בבורגס שבבולגריה
 י"ח באב התשע"ג (25/07/13) |  | סעודת הודיה מרגשת התקיימה השבוע, ונטלו בה חלק עשרות אנשים: חלקם בני משפחה, אחרים אנשי צוות רפואי.
השמחה הבלתי מוסתרת עסקה באדם אחד, שנפצע לפני שנה בפיגוע הטרור בבורגס שבבולגריה. הרופא הצבאי המוטס סיפר על רגעי החרדה בזמן חילוצו של הפצוע, הטייס והנווט שיתפו את הקהל במורכבות מבצע החילוץ והצוות הרפואי דיבר על תהליך השיקום הקשה והמדהים.
במרכז האירוע הוזמן הרב מנחם קוטנר, איש צעירי חב"ד למען נפגעי הטרור, שקרא עם הפצוע תפילת הודיה וברכת הגומל. "לפני שנה עמדתי ליד מיטתו, כשנאבק על חייו", אמר הרב קוטנר בהתרגשות רבה, "וערכתי תפילה במהלכה הוספנו לו את השם 'חיים'. כעת הוא זוכה לעמוד על רגליו על הבימה ולברך 'הגומל' - זהו נס מהלך", אמר.
בני המשפחה העניקו תעודת הוקרה למטה צעירי חב"ד למען נפגעי הטרור, כשהם מציינים את התמיכה והסיוע שלעולם לא ישכחו, ושליוותה אותם לאורך כל השנה. |
|
|  |  | |
|
|
|
 |