(אתר האינטרנט של צעירי אגודת חב"ד - המרכז (ע"ר |
 |
|
 |
| דף הבית > חדשות |  | | במרכז וועידת המנהלים: פאנל עם רבני חב"ד |
|  | במהלך וועידת מנהלי מוסדות חב"ד שתיפתח מחר (שני) בקיסריה, יערך פאנל מיוחד תחת הכותרת "דינא דמלכותא דינא" בהשתתפות חברי בית דין רבני חב"ד. במהלך הוועידה שתתפרס על פני יום שלם ידונו בנושאים החשובים העומדים על הפרק בקרב כל מנהלי המוסדות, ילבנו את הסוגיות הנחוצות ויצאו עם שורה של בשורות למנהלי המוסדות
 כ"ד בסיון התשע"א (26/06/11) |  | במהלך וועידת מנהלי מוסדות חב"ד בישראל, שתיפתח מחר (שני) במרכז האירועים והכנסים היוקרתי בקיסריה, באירגון אגודת חסידי חב"ד בראשות הרב יוסף יצחק אהרונוב, יערך פאנל מיוחד תחת הכותרת "דינא דמלכותא דינא" בהשתתפות חברי בית דין רבני חב"ד שידון בסוגיות פנים חב"דיות.
וועידת המנהלים נהפכה למסורת בקרב מאות מנהלי המוסדות של חב"ד הפזורים בכל רחבי הארץ, כשמידי שנה הם מתכנסים יחד כאיש אחד בלב אחד, דנים בנושאים העומדים על הפרק סביב חינוך המוסדות, ויושבים סביב שולחן אחד כדי לטכס עצה יחד במגוון הדרכים והאפשרויות להרחיב ולהגדיל בגשמיות וברוחניות את מוסדות חב"ד בישראל.
במהלך הוועידה שתתפרס על פני יום שלם ידונו בנושאים החשובים העומדים על הפרק בקרב כל מנהלי המוסדות, ילבנו את הסוגיות הנחוצות ויצאו עם שורה של בשורות למנהלי המוסדות.
בין הנושאים החשובים שיעלו וידונו הם: "ניהול תקציב", "הנעת צוות", ו"משפט עתידי". דיון נוסף מעניין יהיה "פאנל מקצועי" בהנחיית העיתונאי קובי אראלי, כשהנושא המרכזי בו ידונו הוא ההתמודדות עם הרשויות. במהלך היום יתקיימו גם סדנאות בנושאים של שיווק, מיתוג, ומשפט.
הוועידה תתפרס על פני מספר אולמות כשהדיונים המרכזיים יתקיימו במליאה שבאולם המרכזי.
במהלך היום יגיעו להשתתף וליטול חלק באירוע: שרי ממשלה, סגני שרים, חברי כנסת, אישי ציבור, ובכירי המשק הישראלי.
|
|
|  |  | |
|
|
|
 |