מצוייני צה"ל חגגו בחג הסוכות עם צעירי חב"ד, לארוחה חגיגית ושמחה חסידית. הם התארחו בסוכתם של משפחת ר' יעקב כהן בשערי חסד בירושלים. הם עצרו את תהליך השיקום הרפואי למשך שבועיים ימים ובמהלכה הם ביקרו באתרי תיירות בניו יורק וסביבתה, ובמרכזה ביקור באוהל הקדוש וב- 770. הרב מנחם קוטנר נשא דברי חיזוק ועידוד בעניני החג, והרב יוסי סברדלוב הודה למארחים על שפתחו את ביתם וליבם לארח את החיילים בסוכתם כ"ב בתשרי התשע"א 23:30 (30/09/10)
מצוייני צה"ל חגגו בחג הסוכות עם צעירי חב"ד, לארוחה חגיגית ושמחה חסידית. הם התארחו בסוכתם של משפחת ר' יעקב כהן בשערי חסד בירושלים. המצויינים היו קבוצת חיילים שהשתתפו לאחרונה במשלחת צעירי חב"ד למנהטן.
החיילים עצרו את תהליך השיקום הרפואי למשך שבועיים ימים ובמהלכה הם ביקרו באתרי תיירות בניו יורק וסביבתה, ובמרכזה ביקור באוהל הקדוש וב- 770.
החיילים קיבלו במפגש סוכות אלבום תמונות אישי מהמשלחת מתנת "חב"ד ישראל סנטר" הקהילה המארחת בניו יורק בניהולו של השליח הרב אוריאל ויגלר.
הרב מנחם קוטנר מנהל מטה צעירי חב"ד למען נפגעי הטרור אמר דבר תורה ודברי חיזוק ועידוד בעניני החג, והרב יוסי סברדלוב הודה למשפחת כהן המארחים על שפתחו את ביתם וליבם לארח את החיילים בסוכתם.