לפני חודשיים יצאה משלחת צעירי חב"ד עם מצוייני צה"ל לעיירה אספן בקולורדו כאורחי בית חב"ד. בואו לצפות בקליפ וידאו מרהיב מהמסע, ולחוש מה חוו החיילים במסע. במהלך שהותם במקום למדו החיילים הפצועים לגלוש סקי על ידי מדריכים מקצועיים המומחים בגלישת סקי לבעלי מוגבלויות, ונהנו מכל רגע. רן איליה, קטוע רגל ממבצע "עופרת יצוקה" אמר למצלמות: "זו חוויה מיוחדת. נזכור אותה לכל החיים". ח' באייר התש"ע (22/04/10)
"צעירי חב"ד עם חיילי צה"ל כל ימות השנה", איננה רק סיסמה. לפני חודשיים יצאה משלחת צעירי חב"ד עם מצוייני צה"ל לעיירה היוקרתית אספן בקולורדו כאורחי בית חב"ד בראשותו של הרב מנדל מינץ.
"במהלך שהותם במקום למדו החיילים הפצועים לגלוש סקי על ידי מדריכים מקצועיים המומחים בגלישת סקי לבעלי מוגבלויות, ונהנו מכל רגע", סיפר מנהל האגף לנפגעי טרור בצעירי חב"ד הרב מנחם קוטנר.
רן איליה, קטוע רגל ממבצע "עופרת יצוקה" אמר למצלמות: "זו חוויה מיוחדת. נזכור אותה לכל החיים".
"חופשת הסקי היא אחת ממאות הפעולות שאנחנו עושים כל הזמן למען פצועי צה"ל ונפגעי הטרור", אומר יו"ר צאגו"ח הרב יוסף יצחק אהרונוב.
מקסים.. פשוט מקסים, אתם גדולים. אני רוצה להודות לכם על החוויה האדירה שהענקתם לעידו וכמובן לכל שאר החיילים, בשעתם הלא קלה. הענקתם להם משב רוח רענן של תקווה ואופטימיות, העצמתם את ביטחונם העצמי והמנטלי ועזרתם בהשבת האמון בגופם. תבורכו - אין כמוכם.