בבית חב"ד קרית משה במערב רחובות הודפס ספר התניא בהשתתפות רבים מבני השכונה, רבנים, ואישי ציבור. לאחר ההדפסה זכו המשתתפים ללמוד את פרק ל"ב בתניא. האדמו"ר מווערצקי שהשתתף בהדפסת ספר ה"תניא" התוועד עם המשתתפים שעה ארוכה וסיפר על הקשר שלו לחב"ד ועל היותו נכד לאחד מניניו של אדמו"ר הזקן
י' בטבת התש"ע (27/12/09)
בבית חב"ד קרית משה במערב רחובות הודפס ספר התניא בהשתתפות רבים מבני השכונה, רבנים, ואישי ציבור, וביניהם האדמו"ר מווערצקי. האורחים הוזמנו ללחוץ על מכנות ההדפסה של ר' עזר בן אפרים, העוסק בהדפסות התניא, ולראות את דפי התניא יוצאים מהמכונה.
לאחר ההדפסה זכו המשתתפים ללמוד את פרק ל"ב בתניא עם הרב אריאל נביאי המוסר שיעור קבוע בתניא בבית חב"ד. השליח הרב שמעון שאער סיפר על ההשגחה הפרטית שאחד מהעוסקים בהדפסה זו הוא הרב גל צעידי שקיבל מכתבים מהרבי שעסקו בהדפסת התניא בקהילתו, וכך נרתם למצוא תורם להדפסה.
את הערב הנחה בטוב טעם, הרב שחר שאער מכפר חב"ד ואת פרקי הניגון והשירה ליווה הקלידן הת' מנחם טיוסטער. ההתוועדות נמשכה עד השעה 1:30 לפנות בוקר בה סיפר האדמו"ר על הקשר שלו לחב"ד ועל היותו נכד לאחד מניניו של אדמו"ר הזקן.