בית חב"ד בקריית שמונה בהנהלת הרב יגאל ציפורי חנך בשבוע שעבר את מרכז "החוויה היהודית" שישרת את כמויות הענק של מטיילים מהארץ ומחו"ל המגיעים לצפון. הסיור במרכז המבקרים כולל הרצאות וצפייה בסרט וידאו מיוחד שהופק על ידי בית חב"ד באמצעותו לומדים התיירים על הסיפורים שמופיעים בתנ"ך על איזור הטיול. התגובות והפידבקים הנלהבים מוכיחות יותר מכל על חשיבותו והשפעתו העצומה של הפרוייקט. כ"ד בתמוז התשס"ט (16/07/09)
בית חב"ד בקריית שמונה בהנהלת הרב יגאל ציפורי חנך בשבוע שעבר את מרכז "החוויה היהודית" שישרת את כמויות הענק של מטיילים מהארץ ומחו"ל שמוצאים עניין רב באיזור הצפון ומטיילים גם בקרית שמונה.
"חיפשנו את הדרך" אומר הרב יגאל צפורי, "כיצד להעניק נופך של יהדות וחסידות למטיילים. זה כבר מספר שבועות שאנו מרכזים את הטיול והאטרקציות שמציע איזורנו המרהיב, אבל הדבר המרכזי הוא קבלת פנים החב"דית בה אנו מקבלים את כל אורחינו".
הסיור במרכז המבקרים נפתח בהרצאה קצרה בעיניים יהודיות/תורניות על האיזור אליו מועדות פני התיירים. להשלמת העניין צופים התיירים על מסך ענק בסרט וידאו מיוחד שהופק על ידי בית חב"ד באמצעותו לומדים התיירים על הסיפורים שמופיעים בתנ"ך על איזור הטיול. התגובות והפידבקים הנלהבים מוכיחות יותר מכל על חשיבותו והשפעתו העצומה של הפרוייקט.
בשבוע שעבר נחנך המקום בטקס רב רושם בהשתתפות השליח הרב יעקב רייצס רבה של יסוד המעלה והשליח מצפת הרב אהרן אליעזר צייטלין, לצד ראש העיר ואישי ציבור בעיר.