חב''ד כל הלב לכל אחד
תרומה | לימוד יומי | חנות | בתי חב"ד | צור קשר
זמנים נוספים שקיעה: 19:28 זריחה: 6:03 כ"ח באב התשפ"ו, 11/8/26
חפש במדור זה
אפשרויות מתקדמות
הודעות אחרונות בפורום

שאלות אחרונות לרב

(אתר האינטרנט של צעירי אגודת חב"ד - המרכז (ע"ר

דף הבית > חדשות
גם דוברי הרוסית סיימו את הרמב"ם על קברו

ציבור של דוברי רוסית התכנסו ביום ראשון, בציונו של הרמב"ם בעיר טבריה לסיום המיוחד של ספר "משנה תורה לרמב"ם" בשפה הרוסית. את המחזור לימוד ה-26 של הספר "משנה תורה" סיים הרב דוד נוטיק, שבמשך כל השנה לומד עם תלמידיו בכולל בצפת את ספרי הרמב"ם. משם יצאו המשתתפים לחגיגת הסיום שנערכה באולם בעיר, במהלכו האזינו המשתתפים לחשיבות עריכת סיומי רמב"ם בכלל ובציונו בעיר טבריה בפרט.

ט"ו בסיון התשס"ח 08:30 (18/06/08) 

ציבור של דוברי רוסית התכנסו ביום ראשון, בציונו של הרמב"ם בעיר טבריה לסיום המיוחד של ספר "משנה תורה לרמב"ם" בשפה הרוסית.

את האירוע אירגנו הרב אליהו רוזנבלום והרב ברוך אריסטר מנהלי ארגון לפי"ד שדאגו לאסוף כמה קבוצות נכבדות של דוברי רוסית מכל רחבי הארץ.

את המחזור לימוד ה-26 של הספר "משנה תורה" סיים הרב דוד נוטיק, שבמשך כל השנה לומד עם תלמידיו בכולל בצפת את ספרי הרמב"ם.

המחזור החדש התחיל הרב דניאל בולאשניק ממגדל העמק אשר הגיע לסיום עם קבוצה גדולה של מקורביו.

משם יצאו המשתתפים לחגיגת הסיום שנערכה באולם  בעיר, במהלכו האזינו המשתתפים לחשיבות עריכת סיומי רמב"ם בכלל ובציונו בעיר טבריה בפרט.


 

תנאי שימוש ניהול מפה אודותינו כל הזכויות שמורות (תשס''ב 2002) צעירי אגודת חב''ד - המרכז (ע''ר)