חב''ד כל הלב לכל אחד
תרומה | לימוד יומי | חנות | בתי חב"ד | צור קשר
זמנים נוספים שקיעה: 19:27 זריחה: 6:04 כ"ח באב התשפ"ו, 11/8/26
חפש במדור זה
אפשרויות מתקדמות
הודעות אחרונות בפורום

שאלות אחרונות לרב

(אתר האינטרנט של צעירי אגודת חב"ד - המרכז (ע"ר

דף הבית > חדשות
צעירי-חב"ד עודדו את הילד שנפצע בכתפו מקאסם

אנשי צעירי חב"ד והשליח בשדרות בבית הרפואה ברזילי באשקלון, לביקור עידוד וחיזוק אצל הילד יוסי חיימוב משדרות שנפצע קשה בכתפו מפגיעת קאסם. במהלך הפגישה הודיעו להם טלפונית כי החלון בביתם שנופץ מהקסאם כמו יתר חלונות הבניינים בסביבה תוקן ברגע זה. בתגובה אמרה האמא במרירות "חלון אפשר לתקן, אבל לא חיים של ילד שסובל כל כך". צעירי-חב"ד העניקו לו ולבני משפחתו מתנות וצעצועים. ההורים רינה וטשקנט הודו בחום על הביקור המעודד, ועל האוזן הקשבת שקיבלו ממטה צעירי חב"ד למען נפגעי הטרור.

מאת: שרון גושן
כ"א באדר א' התשס"ח 14:00 (27/02/08)

אמש ביקרו אנשי צעירי חב"ד והשליח בשדרות בבית הרפואה ברזילי באשקלון, לביקור עידוד וחיזוק אצל הילד יוסי חיימוב משדרות שנפצע קשה בכתפו מפגיעת קאסם. הרבה כעס ואכזבה מקברטיני המדינה נשמעו מפי בני המשפחה.

במהלך הפגישה הודיעו להם טלפונית כי החלון בביתם שנופץ מהקסאם כמו יתר חלונות הבניינים בסביבה תוקן ברגע זה. בתגובה אמרה האמא במרירות "חלון אפשר לתקן, אבל לא חיים של ילד שסובל כל כך".
     
יוסי בן ה-10 מאושפז במחלקה האורטופדית בבית הרפואה ברזילי באשקלון. הרופאים הצליחו להציל את ידו שנפגעה. אך הוא עדיין סובל מכאבים עזים, וקיים חשש מזיהומים אבל מצבו הולך ומשתפר. מריה אחותו הקטנה בת ה- 8, שהיתה יחד עם יוסי בשעת הפציעה נמצאת כל הזמן לידו. יחד עם הוריו שנאחזים בכל נימה אופטימית הנשמעת מפי הרופאים.

הרב חננאל פיזם מהשלוחים בשדרות נשא תפילה לרפואתו של יוסי, והרב אהרן פרוס מצעירי חב"ד עודד את רוחם בשפה הרוסית, ולסיום העניק הרב מנחם קוטנר ממטה צעירי חב"ד למען נפגעי הטרור לילדי המשפחה מתנות וצעצועים וערכה מהודרת של פמוטות להדלקת נרות שבת עבור אם המשפחה.

ההורים רינה וטשקנט הודו בחום על הביקור המעודד, ועל האוזן הקשבת שקיבלו ממטה צעירי חב"ד למען נפגעי הטרור.


 

תנאי שימוש ניהול מפה אודותינו כל הזכויות שמורות (תשס''ב 2002) צעירי אגודת חב''ד - המרכז (ע''ר)